Conceptul

Conceptul nostru este dedicat tuturor celor care își doresc să evite locațiile sterile din București, decorurile anoste ale sălilor și preparatele standard prezente în meniurile oricărei nunți în România. Vă oferim posibilitatea de a vă organiza o nuntă mică în stil rustic dar luxoasă, în incinta proprietății conacului Grigorescu, unde muzica de bună calitate va prima.
Conacul Grigorescu este unul dintre cele mai frumoase conace private în regiunea buzoiană – situat în apropierea regiunii viticole Dealu Mare și a arealului Vulcanilor Noroioși. Uitați de preparatele standard degustate de obicei la nuntă și bucurați-vă de o experiență culinară bazată pe cele mai bune produse și vinuri din regiune. 

Cum se desfășoară

Mica biserică ortodoxă a satului este la o distanță de 50 m de mers de la conac și oferă o panoramă spectaculoasă spre valea Buzăului și munții Carpați. Mai multe pensiuni din apropierea conacului oferă cazare, în comuna Berca și Vernești – Cândești. Cuplul de tineri căsătoriți vor fi musafirii proprietății Grigorescu.
Ceremonia de bun venit se va desfășura în grădina din fața conacului unde vom servi cocktailuri carpatine, pâine de casă cu sare și aperitive artizanale preparate la conac. Petrecerea nunții se va desfășura la Casa Noelia, dependința conacului, recent renovată în stil Valah rustic. Vom servi numai preparate premium, proaspete, sezonale, din producția proprie sau provenite din fermele locale. Un sommelier vă va prezenta cele mai bune vinuri ale regiunii Dealu Mare.
Decorațiile, muzica, conceptul detaliat și dorințele adiționale (ex. cooking show) vor fi discutate în avans pentru a transforma nunta într-un eveniment dintre cele mai speciale și individualizate.
Număr de participanți: max. 60-70

Request for offer/ Reservation Wedding