Private dining la Conacul Grigorescu este o experiență culinară cu totul specială. Meniul prânzului/cinei, format din 3 – 5 preparate, este pregătit și servit de proprietari în foișorul din grădina conacului. Juranda Kirschner este pasionată de preparatele de casă, artizanale, folosește ingrediente sezonale din grădina proprie sau culese din livezile și pădurile înconjurătoare. Suflul internațional remodelează rețetele tradiționale românești pentru a crea o bucătărie slow food unică. Fiecare preparat este acompaniat de o selecție ale celor mai rafinate vinuri românești.
Conacul Grigorescu se află pe Valea Buzăului, la 20 km de orașul Buzău, lângă Vulcanii Noroioși și la 120 km de București.  Conacul este sediul Terra Carpatica și al asociației de dezvoltare turistică TravelBuzau. Conacul Grigorescu este unul dintre cele mai frumoase conace din regiunea buzoiană – menționat și în ghidul turistic “Cele mai frumoase sate din România”.

Mai multe informații:

Pentru grupuri: min. 5 și max. 20 persoane. Vă rugăm să rezervați.
Cazare posibilă în împrejurimi.
Private Dining poate fi combinat cu un Curs de Gătit la conac, vânătoare de trufe în pădurile buzoiene sau vizitarea obiectivelor turistice în viitorul  Geopark UNESCO al regiunii Buzoiene.

Request for offer/ Reservation Private Dining